bigstock-In-Netherlands-At-Zoutelande--246703618

Voor organisaties

Wij richten ons op het gedrag van mensen in de organisatie. Wij focussen ons op de strategische relevantie van een ontwikkeltraject.

Immers, een ontwikkeltraject staat niet op zich zelf. Ieder traject draagt bij aan de groei van de organisatie als totaal. Wij ondersteunen medewerkers, teams en leiders om zichzelf, elkaar en daarmee de organisatie te versterken.

Wat betekent dit voor onze werkwijze?

  • wij overzien de context van de ontwikkelvraag
  • we haken aan op wat er al is en wat werkt
  • samen integreren we de strategie en kernwaarden in het ontwikkeltraject

Wij verliezen ons niet in ons programma of onze overtuigingen. We blijven vanuit onze expertise vooral afgestemd op de organisatie die we ondersteunen. We zien onszelf als ‘waarde- creërende’ voorbijganger.

Vanaf het begin werken we intensief samen. Onze rol wordt in de loop van het proces kleiner. Wij ondersteunen, de organisatie doet het zelf. Onze opdrachtgevers zijn uiteindelijk vooral trots op en tevreden met de stappen die zij zelf, met elkaar, hebben gezet en nog kunnen gaan zetten…..

Samen werken aan identiteit en kernwaarden

Ook begeleiden wij programma’s die expliciet gericht zijn op organisatiegroei. Wij weten hoe je effectief en efficiënt de gehele organisatie kunt betrekken om als totale organisatie afgestemd vooruitgang te boeken.

What’s in the name?

Een verandertraject, cultuurprogramma, leiderschapsontwikkeling of identiteitstraject. Vanuit diverse soorten vragen trekken we samen met organisaties op. In essentie richten we ons daarbij op ontwikkeling van gedrag en het ontplooien van kwaliteiten.

Wat kun je daarbij van ons verwachten?

  • Een brede opleidings- en veranderkundige expertise; we richten trajecten werkende-weg en fase(ge)wijs samen verder in.
  • Praktische en innovatieve werkwijzen; haalbaar, innovatief en zonder al te veel ‘toeters en bellen’.
  • Regie vanuit co-creatie; vanuit overzicht bieden we houvast.
Praktijkvoorbeeld 'Leve(n)-de-Kernwaarden'

Onze kernwaarden

stiens waarderend

Waarderend

stiens doelgericht

Resultaatgericht

stiens innovatief

Innovatief

stiens afgestemd

Afgestemd

Voor iedereen in de organisatie een coach op het juiste moment. Lees meer

De Birkman-methode is een oordeelvrij en gevalideerd zelfassesment, ontwikkeld door dr. Roger Birkman (Houston). Lees meer