Over ons

Wij staan voor “Samen blijvend ontwikkelen”.

Wij ondersteunen als:

  • procesbegeleider bij en in ontwikkeltrajecten
  • sparringpartner, toetssteen en klankbord
  • ontwerper van ontwikkeltrajecten
  • trainer, coach en adviseur

Wij zijn op ons best als we:

  • tijdig, zeg maar ‘aan de voorkant’ van een ontwikkelvraagstuk mogen meedenken (we nemen graag ‘het risico’ dat er nog even of uiteindelijk helemaal geen rol voor ons is weggelegd)
  • even de tijd mogen nemen om jullie en jullie vraag te kunnen begrijpen
  • merken dat je niet op zoek bent naar een standaard aanpak
  • heldere (resultaat-)afspraken kunnen maken
  • werkende-weg onze aanpak in overleg kunnen bijstellen/aanscherpen
  • langdurige of duurzame samenwerkingsrelaties mogen aangaan

Ons team

inge-stiens

Inge Stiens

Zorgvuldig, Doelgericht, Innovatief.

Twee passies - ondernemen & ontwikkeling - vormen een rode draad in mijn leven en werk. Vanuit focus en perspectief....zowel voor mijzelf alsook in de trajecten met opdrachtgevers. Focus is de basis voor doelrealisatie. Perspectief is het 'oog voor de context' en is nodig voor blijvend resultaat!

In ontwikkeltrajecten typeren opdrachtgevers mijn aanpak als betrokken, strategisch en innovatief. In mijn werk als trainer/coach ervaren deelnemers mij zorgvuldig, empatisch, enthousiasmerend en.... gericht op progressie!

anniemarie mars

Annemarie Mars

Doorgronden en verbinden.

Annemarie begeleidt met For a change mensen in een leidende positie bij het waarmaken van hun veranderambities. Als adviseur, procesbegeleider, sparringpartner en spreker helpt zij hen met het doorgronden van de complexiteit van hun situatie, zodat ze weten en voelen wat hen te doen staat. Zo vergroten ze hun eigen leiderschap en versterken ze het leiderschap van anderen op weg naar een florerende organisatie.

Schermafbeelding 2022-10-04 om 21.34.10

Bernard Kuiken

'Niet de dingen zelf maken mensen overstuur, maar de manier waarop ze tegen dingen aankijken’ (Albert Ellis)

Bernard heeft het vermogen complexe vragen – zowel zakelijk als persoonlijk – begrijpelijk te maken. Hij is iemand die zijn analytische manier van denken combineert met intuïtie, pragmatiek en inlevingsvermogen.

Na zijn studie Bedrijfskunde werkte hij als professional binnen het Young Potential Programma van KPN. Later werd Bernard commercieel directeur van een internationaal bedrijf in de luchtvaart, waar hij leerde kijken naar de potentie van mensen in teams en hoe hen te ondersteunen in het verder ontplooien daarvan.

Bernard werkt vanuit de principes van Co-active coaching, Transactionele Analyse en Birkman.

0 (1)

Floor Hilgers

Eerlijk, concreet & energiek.

Deelnemers en coachees geven aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij Floor. Ze waarderen haar scherpe vragen en heldere feedback en komen vaak met meer energie en zelfvertrouwen uit de coaching of training. Floor gelooft dat het er niet om gaat mensen te veranderen, maar om mensen juist zicht te geven op datgene wat al aanwezig is, in de organisatie en in henzelf. Te zorgen dat ieder zijn talent en aanleg ten volle benut en vanuit zijn eigen rol invloed uitoefent en verantwoordelijkheid neemt. Dat zorgt in haar ogen voor duurzaam resultaat en blijvende vitaliteit.

Janna7

Janna Kuiken

Empatisch, daadkracht & reflectie.

Janna heeft jarenlang als manager en leider in verschillende branches gewerkt bij Nederlandse bedrijven. In haar aansturing van individuen en teams heeft ze reflectie en ontwikkeling altijd centraal gesteld. Over deze as van ontwikkeling en vernieuwing komen mensen dichter bij hun eigen kracht, kwaliteiten en kunnen hiermee hun werk- en levensgeluk verhogen. In haar aanpak brengt Janna warmte, scherpte en spiegeling, met een hoge mate van doelgerichtheid weet ze snel tot de kern door te dringen. Een coachee van haar zei ooit: ‘Soms kom in je leven mensen tegen die je raken, je verrassen, die toevoegen. Los van taak, rol en verantwoordelijkheid. Janna is er voor mij zo eentje’.

0 (2)

Liesbeth Govers

Positief, Resultaat- en Praktijkgericht.

Liesbeth is van oorsprong onderwijskundige en heeft als trainer bij twee bureaus gewerkt. Sinds 1993 werkt zij als zelfstandig trainer, adviseur, coach en mediator (NMI-geregistreerd) voor diverse opdrachtgevers (profit en non-profit) en op verschillende niveaus: zowel medewerkers als managers en directieteams. "In mijn aanpak sluit ik altijd aan bij de actuele praktijksituatie van de organisatie en de deelnemers. Het gaat er om dat managers, medewerkers of teams in beweging komen, een andere manier van denken en doen ontwikkelen en leren om zelfstandig en doelgericht te werk te gaan. Dit levert in korte trajecten al snel resultaat op in de werksituatie."

005FabiennedeBoerPhotography_8733-768x1154

Menda Groeneveldt

Enthousiast, betrouwbaar, motiverend

Menda werkt als trainer en coach. Anderen ondersteunen in hun ontwikkeling zodat ze nog effectiever zijn en met nog meer plezier hun werk doen. Dat is haar drijfveer.

De focus in haar werk is gedrag waarbij het vooral gaat om het effect van je gedrag op anderen. Door voor jezelf doelen te stellen kun je bewuster gaan kiezen om specifiek gedrag in te zetten en vervolgens de beoogde resultaten te behalen. Menda typeert zichzelf als iemand die makkelijk contact maakt en aanvoelt wat mensen beweegt. Haar stijl van werken is praktisch en doelgericht. Soms sturend, vooral ondersteunend, gebruik van humor en aan de slag met jouw gedrag in het hier en nu.

nine logt

Nine Logt

Stimulerend, toegewijd en verhelderend.

In coaching is Nine gericht op het vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfsturing. Haar aanpak heeft uiteindelijk één belangrijk doel, namelijk het op gang brengen van beweging! Beweging geeft energie en leidt tot verandering! Afhankelijk van de vraag en de persoon zet zij verschillende instrumenten in: koersonderzoek met onder andere onderzoek naar drijfveren en belemmerende overtuigingen, oefeningen vanuit de NLP en mindfulness, zelfassesment (Birkman en OPQ), persoonlijke gesprekken en coaching via e-mail.”

Scherm­afbeelding 2023-12-11 om 10.15.33

Sharda Kawarmala - van der Kuyp

Authentiek, Creatief, Verbinder

Sharda gaat voor het verduurzamen van continue ontwikkeling. Ze is oprecht nieuwsgierig in de ander en weet zonder oordeel te luisteren. Haar kracht is vanuit RUST mens, team, organisatie in beweging te brengen. Dat doet ze door complexe verbanden en oorzaak - en - gevolg relaties te ontrafelen. Haar achtergrond is organisatieswetenschappen en zij neemt jarenlang leidinggevende ervaring binnen grote organisaties met zich mee. Met Sharda kom je samen tot de KERN om van daaruit zelf bewust KEUZE te maken en zo te werken met FOCUS en IMPACT.

IMG_D8CE64C3AA01-1

Vivian Capel

Onze kernwaarden

stiens waarderend

Waarderend

stiens doelgericht

Resultaatgericht

stiens innovatief

Innovatief

stiens afgestemd

Afgestemd

Opdrachtgevers

Sinds 1998 ontwikkelen we blijvend met onze opdrachtgevers.

Unknown
Logo Philips
Logo Randstad Uitzendbureau
- Logo Air Exel
- Logo Lewis
- Logo Logiqol
- Logo Maetis Arbodienst
- Logo ORGA
Logo A2 gemeenten
Logo Albert Hein
Logo Bouwfonds Ontwikkeling
Logo Catalpa Kinderopvang
Logo Codi International
Logo DHL
Logo Diagnostiek Brabant
Logo Diakonessenhuis Utrect - Diacademie
Logo Eduquaat
Logo Edutel
Logo Fontys Hogeschool
Logo Gemeente Arnhem
Logo Holland Casino
Logo IAK verzekeringen
Logo JorisZorg
Logo Kadaster Zuid Oost Brabant
Logo MIK
Logo Ministerie van Economische Zaken
Logo Ministerie van Justitie
Logo Nationaal Spaarfonds
Logo NBS
Logo NHTV
Logo NMT Nascholing Tandartsen
Logo NVML
Logo OBS Molenakker
logo pozob
Logo ROC Twente
Logo St. Anna Zorggroep
Logo Stichting Elisabeth
Logo Stichting KOH Nascholing Huisartsen
Logo Triamfloat
Logo Twentsche Zorgcentra
Logo Universiteit van Tilburg
Logo Vereniging Kamers van Koophandel
Logo ViaSana
Logo Vitalis Woonzorggroep
ABN-Amro-Logo
ohra
archipel
2000px-Delta_lloyd_groep_Logo.svg copy
erasmus verzekeringen
logo nn
Rabobank-logo
logo-Elkerliek-helmond-1
nova college
de rechtspraak logo
lgo
Logo Zadkine Rotterdam
Lau.logo
Bekijk alle referenties

Voor iedereen in de organisatie een coach op het juiste moment. Lees meer

De Birkman-methode is een oordeelvrij en gevalideerd zelfassesment, ontwikkeld door dr. Roger Birkman (Houston). Lees meer