Medewerkersbijeenkomst & Lezingen

Interactieve medewerkersbijeenkomsten; leren van en met elkaar!

Enkele recente voorbeelden.

  • Een medewerkersbijeenkomst voor 120 deelnemers over een actueel thema begeleiden. Na de voorbereiding met de interne projectgroep bied ik een doelgerichte programmaschets inclusief verrassende, creatieve werkvormen. Afhankelijk van de vraag begeleid ik de bijeenkomst in de voorbereiding, op de dag zelf en bij de uitwerking en evaluatie ervan. Belangrijk om samen ook te onderzoeken hoe de bijeenkomst door alle deelnemers 'gepast' voorbereid kan worden.
  • Een kernwaardenspel ontwikkelen, gericht op jullie kernwaarden. Waarmee vervolgens de gehele organisatie hierover in gesprek kan én input biedt om deze kernwaarden verder te laden en concretiseren. Zo komt het goede gesprek, met het collectief, op energieke wijze tot stand!
  • Een bijeenkomst voor en door de eigen medewerkers. Rondom het thema worden experts vanuit de eigen organisatie uitgenodigd. Zij verzorgen de content, wij ondersteunen hen in aanpak, didactiek en uitvoering. Eigenaarschap, ontwikkeling als 'master' en bijvoorbaat een enorm draagvlak in de organisatie. Expertiseplaza is een een unieke vorm, wij faciliteren, jullie inspireren!

Spreker over ontwikkelen als organisatie en individu

Al bijna 30 jaar werk ik als procesbegeleider, adviseur, trainer/coach en ondersteun ik organisaties bij het realiseren van ontwikkelambities. Sinds 1998 doe ik dat vanuit Stiens Training & Advies. In 2019 startte ik daarnaast een innovatief concept, Coachkwartier, waarmee binnen organisaties voor iedereen op het juiste moment ontwikkelsupport beschikbaar is.

Als spreker inspireer ik het publiek graag op het gebied van leren en ontwikkelen als organisatie én als individu. En vooral over de samenhang hiertussen.

Mijn sessies zijn altijd interactief en gericht op het leren van en met elkaar. Hierbij ontstaat concreet houvast voor groei en vernieuwing. Enthousiast en gedegen, met een mix tussen praktijkervaring en actuele theorie. Vanzelfsprekend nauwkeurig afgestemd op de doelgroep, bedoeling en setting van de de bijeenkomst.

Onze kernwaarden

stiens waarderend

Waarderend

stiens doelgericht

Resultaatgericht

stiens innovatief

Innovatief

stiens afgestemd

Afgestemd

Voor iedereen in de organisatie een coach op het juiste moment. Lees meer

De Birkman-methode is een oordeelvrij en gevalideerd zelfassesment, ontwikkeld door dr. Roger Birkman (Houston). Lees meer