bigstock--194707840

Voor leiders

Op basis van de actuele situatie en uiteindelijke vraagstelling richten wij een ontwikkeltraject voor leiders (mee) in.

Ieder traject is daarmee uniek qua doelstelling, thema’s, omvang en aanpak. Soms een heel persoonlijke lijn, vaak ook juist een ontwikkellijn voor de gehele organisatie.

Doordat we het programma samen werkende weg uittekenen, is ook onze uitvoering intensief maatwerk. Op natuurlijke wijze ondersteunen we in het onderzoeken van leiderschapswaarden en ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap.

Enkele voorbeelden:

  • Een directieteam ondersteunen in hun samenspel; juist de verhouding naar elkaar en naar het MT verstevigen.
  • MD-traject voor leidinggevenden inrichten m.b.v. kernwaarden. Op basis van persoonlijke vragen en met behulp van een zelf-assement intensief werken aan persoonlijk leiderschap middels training, coaching, online platform en intervisie.
  • Verdiepend leiderschapstraject voor een MT waarbij we starten met het ontdekken van de leiderschapswaarden als kompas. Wat staat ons te doen als leiders? Wat vraagt dit van mij en van ons? Hoe kunnen wij hierin als (management)team en individueel versterken?
  • Coachingsvaardigheden voor (informele) leiders in teams; hoe coach je elkaar naar een hoger nivo; hoe creëer je acceptatie zonder hiërarchie? Welke concrete houding en vaardigheden helpen mij hierin verder? Hoe verenig ik mijn rol en mijn persoonlijke kwaliteiten in mijn dagelijkse leiderschap?

Wij richten ons op directies, MT’s, middelmanagement en senior medewerkers / coördinatoren. Door intensieve afwisseling van de doelgroep en branche waarvoor wij werken verruimen wij continu het perspectief van ons zelf en degenen die we mogen begeleiden.

Praktijkvoorbeeld Ontwikkeling Leiderschap

Onze kernwaarden

stiens waarderend

Waarderend

stiens doelgericht

Resultaatgericht

stiens innovatief

Innovatief

stiens afgestemd

Afgestemd

Voor iedereen in de organisatie een coach op het juiste moment. Lees meer

De Birkman-methode is een oordeelvrij en gevalideerd zelfassesment, ontwikkeld door dr. Roger Birkman (Houston). Lees meer