Stiens_illu_ontwikkeling_do

L&D Totaalconcept

Stiens_illu_ontwikkeling_do

Denk je bij ontwikkeling direct aan training? Ook wij geloven in training … mits de ontwikkelvraag daadwerkelijk een trainingsvraag is! In onze praktijk zien we dat juist andere of aanvullende interventies sterker renderen.

Wij faciliteren ontwikkeling en resultaat.

Het is onze expertise om het totaalplaatje met betrekking tot de ontwikkelvraag in kaart te brengen. Welke prestatie vraagt ondersteuning, welk (gedrags-)ontwikkeling in welke situatie is nodig? Wat werkt al? We maken samen een scherpe, pragmatische analyse. En, we maken een ‘schets’ van de ambitie richting klant en medewerkers.

Daarna verkennen we, ook samen, vanuit een viertal invalshoeken wat daadwerkelijk helpend is voor ontwikkeling en resultaat.

Wat helpt betreffende medewerkers daadwerkelijk in ontwikkeling:

  • Kennis? Als ik meer weet ontwikkel ik mezelf verder. Wat wil ik te weten komen om mezelf te ontwikkelen?
  • Ervaringen? Als ik deze ervaring(en) opdoe ontwikkel ik mezelf verder. Welke werkervaringen wil ik opdoen om te groeien?
  • Events? Als ik hieraan deelneem ontwikkel ik mezelf verder. Welke leerinterventies (zoals workshops) helpen me?
  • Mensen? Samen met deze mensen (in/extern) ontwikkel ik me verder. Wie heb ik nodig om verder te ontwikkelen?

Vanuit bovenstaande vragen en antwoorden creëren we met onze opdrachtgevers creatieve en doordachte oplossingen waarin het werk/de taak centraal staat en het ontwikkelpotentieel van de mensen in de organisatie zelf zoveel mogelijk wordt benut. Verwacht van ons geen absolute blauwdruk. Werkende weg ontstaan fase-ge-WIJS de volgende stappen.

Ons team beschikt naast expertise in training, learning & development ook over expertise op het gebied van onder andere communicatie, klantonderzoek, e-learning, vormgeving ,etc,. Allemaal ‘stevig gevestigde’ en op elkaar ingespeelde zelfstandigen met een hoge kwaliteitsstandaard en eenzelfde reputatie.

Zo faciliteren wij ontwikkeling en resultaat.

Voor een L&D Totaalconcept werk ik graag en intensief samen met

Onze kernwaarden

stiens waarderend

Waarderend

stiens doelgericht

Resultaatgericht

stiens innovatief

Innovatief

stiens afgestemd

Afgestemd

Voor iedereen in de organisatie een coach op het juiste moment. Lees meer

De Birkman-methode is een oordeelvrij en gevalideerd zelfassesment, ontwikkeld door dr. Roger Birkman (Houston). Lees meer