Wie wij zijn

Ieder een eigen gezicht....

Inge Stiens Enthousiast, Doelgericht, Innovatief Twee passies - ondernemen & ontwikkeling - vormen een rode draad in mijn leven en werk. Altijd gericht op focus en perspectief....zowel voor mijzelf alsook in de trajecten met opdrachtgevers. Focus is de basis voor doelrealisatie. Zonder focus geen ontwikkeling. Perspectief is het 'oog voor de context' en is nodig voor blijvend resultaat!  

In ontwikkeltrajecten typeren klanten mijn aanpak als betrokken, strategisch en innovatief. In mijn werk als trainer/coach ervaren deelnemers mij als gedegen, empatisch, enthousiasmerend en.... doelgericht!

Samen met......
Graag werk ik samen met een select team trainers/ coaches /advisers. Op projectbasis bundelen we onze kracht en expertise. Allen zijn senior professional, met eigen specialiteiten, en een eigen gezicht:

Annemarie Mars  Doorgronden en verbinden Annemarie Mars begeleidt met For a change mensen in een leidende positie bij het waarmaken van hun veranderambities. Als adviseur, procesbegeleider, sparringpartner en spreker helpt zij hen met het doorgronden van de complexiteit van hun situatie, zodat ze weten en voelen wat hen te doen staat. Zo vergroten ze hun eigen leiderschap en versterken ze het leiderschap van anderen op weg naar een florerende organisatie                                                                                                  .

Floor M.J. Hilgers Eerlijk, concreet & energiek Deelnemers en coachees geven aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij Floor. Ze waarderen haar scherpe vragen en heldere feedback en komen vaak met meer energie en zelfvertrouwen uit de coaching of training. Floor gelooft dat het er niet om gaat mensen te veranderen, maar om mensen juist zicht te geven op datgene wat al aanwezig is, in de organisatie en in henzelf. Te zorgen dat ieder zijn talent en aanleg ten volle benut en vanuit zijn eigen rol invloed uitoefent en verantwoordelijkheid neemt. Dat zorgt in haar ogen voor duurzaam resultaat en blijvende vitaliteit.

Liesbeth Govers Positief, Resultaat- en Praktijkgericht Liesbeth Govers is van oorsprong onderwijskundige en heeft als trainer bij twee bureaus gewerkt. Sinds 1993 werkt zij als zelfstandig trainer, adviseur, coach en mediator (NMI-geregistreerd) voor diverse opdrachtgevers (profit en non-profit) en op verschillende niveaus: zowel medewerkers als managers en directieteams. "In mijn aanpak sluit ik altijd aan bij de actuele praktijksituatie van de organisatie en de deelnemers. Het gaat er om dat managers, medewerkers of teams in beweging komen, een andere manier van denken en doen ontwikkelen en leren om zelfstandig en doelgericht te werk te gaan. Dit levert in korte trajecten al snel resultaat op in de werksituatie."

Nine Logt Stimulerend, toegewijd en verhelderend  In coaching is Nine gericht op het vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfsturing. Haar aanpak heeft uiteindelijk één belangrijk doel, namelijk het op gang brengen van beweging! Beweging geeft energie en leidt tot verandering! Afhankelijk van de vraag en de persoon zet zij verschillende instrumenten in: koersonderzoek met onder andere onderzoek naar drijfveren en belemmerende overtuigingen, oefeningen vanuit de NLP en mindfulness, zelfassesment (Birkman en OPQ), persoonlijke gesprekken en coaching via e-mail.”

Rosette van Duivenboden  Orde op zaken Organiseren in de breedste zin van het woord; dat is wat Rosette doet. Met alle voorkomende secretariële en organisatorische zaken kunnen we bij haar terecht. Flexibel, betrouwbaar en professioneel worden alle problemen aangepakt en denkt ze graag mee over alles wat ons als training- en adviesbureau bezighoudt.